Overslaan

Studio Noos handgemaakte tassen


De Studio Noos Mom Bags.

Wat een must have! Wat zeg ik? Must haves.... Wij hebben er zeker 3 of 4 in gebruik voor verschillende doeleinden. Wat mij betreft heeft deze mom bag de perfecte prijs-kwaliteit verhouding en het leuke aan het verkopen van de tassen is dat je ze zelf kunt testen. 

De Studio Noos Essentials

Laten wij beginnen met de Chunky Teddy dit is absoluut een van onze best sellers! Deze mag ook niet missen in je mom bag collectie als je het mij vraagt. Je kunt hem in zowel de winter als zomer gebruiken en de kleuren zijn fantastisch. Wij hebben ook de bijpassende toilettas en wallet. 

Studio Noos, waar komt het vandaan? 

Dat is een goede vraag. Zoals je weet zijn wij van duurzaam en verantwoord. Maar daarnaast kan een merk nog zoveel meer zijn dan dit. Studio Noos bewijst dat! De tassen zijn uniek en een ware verademing op het gebied van Mama tassen (Mom Bags) en Luiertassen natuurlijk. Daarnaast worden ze gemaakt van hoogwaardige materialen in een atelier (vanuit een stichting) waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken en een kans krijgen om te reïntegreren. 

Een greep uit onze Studio Noos collectie.

Onze top 5 Studio Noos tassen en accessoires vind je hieronder. Wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw favoriete items! Laat het ons weten op Insta: @leiff.shop 

 

1. Studio Noos Tas - Chunky Teddy 

Studio Noos - Mom bag "Chunky teddy"

 2. Studio Noos Tas - All Black 

Studio Noos - Mom bag "All Black"