Overslaan

Alles wat je wilt weten over Kenkô Skincare?


Waarom wij hebben gekozen voor Kenkô?

“Ik ruik chocolade, baby en subtiele tonen van vanille .” “Ik kan de geur niet helemaal plaatsen, maar zó heerlijk . Ik ruik de onderlinge samenhang tussen de moeder en babyproducten.” “Bodi’s haar vanavond gewassen met de baby wash, zo lekker. Ik dacht ineens: ruikt het naar moedermelk?”

Dit zijn een paar reacties van moeders die hebben geholpen bij de ontwikkeling van de eerste Kenkô producten. Moeders die, net zoals Kenkô’s founder Eveline, zwanger waren.

“Mijn zwangerschap was de start van een magische reis door een onbekende transformerende wereld en tevens de start van de ontwikkeling van een verzorgingslijn die deze transformatie in positieve zin moest ondersteunen. Ik voelde een enorme drive om een natuurlijke verzorgingslijn te ontwikkelen die de waardevolle momenten rondom de geboorte van je kind koestert. Vanuit deze gedachte een merk ontwikkelen met de mooiste ingrediënten, afgestemd op de behoeftes van moeder en kind.” – Eveline (founder Kenkô)

De filosofie dat je Kenkô Producten samen gebruikt met je baby sprak ons vanaf dag 1 al aan. Wij hebben daarom ook nooit getwijfeld om de gehele lijn op te nemen in ons assortiment. En tot nu toe krijgen wij altijd en alleen maar positieve feedback van onze klanten en community. 

Gemaakt door moeders, voor moeders, met moeders – en hun kleintjes.