Wie zit er achter Leiff?

- februari 2020 -

.. dat ben ik; Steffany Lei. Een "Stay at home" mama met een dochter van 2,5 en een nog een baby on the way :-)

Ruim 4 jaar geleden ben ik begonnen met een studio in Dokkum waar ik Essentrics gaf. Daarnaast ben ik toen meteen een online shop gestart. Pas toen ik moeder werd ben ik mij echt gaan richten op verantwoorde producten voor moeder en kind want je wilt immers alleen het beste voor ze? Het combineren van duurzame producten, verpakkingsmateriaal en zo verantwoord mogelijk een online shop runnen geeft mij een goed gevoel. Het zoeken naar unieke producten welke je bijna nergens anders kunt kopen is soms best lastig maar wel een drijfveer. 

Nu ik zwanger ben van onze tweede dochter heb ik besloten te stoppen met het lesgeven in mijn eigen studio. Dit was een hele lastige keus, maar wel een keus die mij meteen veel meer rust gaf. Ik merkte aan mezelf dat het allemaal wat teveel werd; en zorgen voor mijn dochter, de studio + alle voorbereiding en dan nog de online shop. Voor mijn gevoel deed ik alles een beetje half-half..

Vanaf nu ga ik mij dus nog veel meer focussen op de online shop en het vinden van nieuwe toffe, duurzame merken. Ik kan dit vanuit huis doen en ook (nog) heel goed combineren met het samen zijn met mijn kind en dat is natuurlijk prachtig.  

Ik wens jullie veel plezier met rondneuzen tussen de fijne producten.

Liefs, Steffany