Essentrics

Essentrics is geschikt voor alle doelgroepen, het helpt je bijvoorbeeld sneller te herstellen van een blessure en zelfs als je niet heel flexibel bent kun je prima meedoen. Ieder werkt op zijn of haar eigen niveau. De lessen zijn geschikt voor mannen en vrouwen van 16 tot 86 jaar oud :-)

The full body workout!

Dynamische stretches en vloeiende, versterkende bewegingen geven je snel sterke & slanke spieren, souplesse en een betere houding. Zonder gewichten en ingewikkelde pasjes. Essentrics heeft effect op je algehele fitheid. Je voelt je energieker na elke training. 
Geschikt voor ieder niveau, leeftijd of geslacht. De oefeningen zijn veilig en helpen bij het voorkomen en genezen van blessures.

Essen..wat?

De naam Essentrics komt van het woord 'excentrisch' en staat voor het gelijktijding uitstrekken en versterken van de spieren. 
Essentrics is een full body toning workout. Dat wil zeggen dat we de spieren "tonen" doormiddel van dynamische stretches en vloeiende versterkende bewegingen. Hierdoor worden je spieren sterker en slanker (!!).
Daarnaast zorgen deze bewegingen voor souplesse en een perfecte houding. En dat allemaal zonder gewichten of ingewikkelde pasjes :-)