Overslaan

Het vergeten kind


Black friday actie

20% korting voor jezelf + 10% van je bestelling naar het goede doel!
code: BF2021

Wij willen iets terug doen en hebben gekozen om naast een mooie korting voor de klant ook een bijdrage aan het goede doel. We hebben gekozen voor Stichting het vergeten kind. Tijdens deze Black Friday actie gaat er 10% van je bestelwaarde naar dit mooie goede doel.

Lees hieronder kort waar deze stichting zich voor inzet;

Het Vergeten Kind is een kleine, professionele en informele organisatie die zich vanaf 2009 inzet voor kwetsbare kinderen en jongeren in Nederland die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie of noodgedwongen verblijven in een opvanglocatie.

Ons doel is dat deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat zij uitgroeien tot gelukkige volwassenen en volwaardig meedoen in de maatschappij. Dat doen we door aandacht te vragen voor deze problematiek bij het brede publiek en de politiek, zodat de situatie voor kwetsbare kinderen structureel verbeterd. Maar ook door het organiseren van kinderactiviteiten, waarbij zij even ‘gewoon’ kind kunnen zijn.