Laat je inspireren door ons.

ONZE MERKEN

lennebelle sieraden voor mama en kind

BESTSELLERS


Zeepvlokken - Heerlijk relaxen in bad :) 

Mood Of The Day Flakes zijn gemaakt met Griekse olijfolie en een beetje kokosolie. Ze worden gekleurd met 100% natuurlijke ingrediënten.CALM: Geur van Jasmijn & LavendelInhoud: 120 gram 

• Voeg toe aan een bad, voor een heerlijke geur en een zachte huid! 

• Gebruik een snufje vlokken voor het wassen van je handen. 

• Neem een handvol en meng het met warm water: "Je eigen vloeibare zeep" 

• Maak geurzakjes voor in de kledingkast, auto.. 

• Strooi een paar vlokken in de stofzuigerzak voor een heerlijke geur!


Bartholomew - speelgoed en telraam van hout.

Hallo mijn naam is Bartholomew.Ik ben een hondje waarmee je kunt rijden, tellen en rammelen :-)Gemaakt van 100% duurzaam beukenhout, in overeenstemming met EU-normen, CE-gemarkeerd. Ik dus verantwoord houten speelgoed waar je uren mee kunt spelen.

 Mijn afmetingen zijn: D 8,5 x B 19 x H 15 cm
Barnsteen ketting baby - het ideale kado. 

Een uniek kraamcadeau!Veel moeders zweren bij de verzachtende werking van barnsteen voor hun baby bij het doorkomen van de tandjes. Dit kettinkje is met de hand gemaakt. Na iedere barnsteen zit een knoopje om te voorkomen dat de losse steentje ingeslikt kunnen worden mocht de ketting breken.Afmeting: ongeveer 30 cm. Speciaal voor baby's!

Wat is een Barnsteen?Baltisch barnsteen is gefossiliseerd hars van naaldbomen uit Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. In die tijd heerste er een relatief mild klimaat en strekte het naaldbos zich uit tot ver in het Scandinavische gebied met bomen tot wel 40 meter hoog.

LET OP;Wij adviseren continue toezicht op het moment dat u uw baby een ketting laat dragen. Geef u kind geen ketting om gedurende de nacht


ONZE TOP 3 GIFTBOXEN

Chocolate lover giftbox
€14.50
Mommy to be Giftbox (S)
€39.95
Mommy to be Giftbox (L)
€69.95