Brands

MAGISCHE YOGA "TAPIJTEN"

Eigenaar de designer Sophie Leininger is opgegroeid in California en Hawaii. Door het vele reizen en haar liefde voor het ambacht tapijten zijn deze prachtige "Magic carpet Yoga mats" ontstaan.

Haar met de hand beschilderde ontwerpen zijn prachtig en uniek!

Albanese bergthee

Lemon poppy is een thee die je alleen al wilt hebben vanwege de prachtige verpakking! Maar wat er  in deze prachtige verpakking  zit is misschien nog wel  prachtiger..   

Hele mooie, verse theetakjes met de hand geplukt in de  bergen van Albanië. 
Naast het feit dat deze thee 100% organisch is heeft deze thee ook een zuiverend  en kalmerende werking. 

Çaj Mali (ts-jai mali) betekend letterlijk berg thee. Deze thee wordt in Albanie met de hand geplukt. En wordt al duizenden jaren gebruikt vanwege haar zuiverende en kalmerende werking. 

 "It will warm your heart, tummy and soul!"

Prachtige illustraties op porselein.

De Belgische Helen Blanchaert is eigenaar en ontwerper van het merk; helen b. Ze verwerkt haar prachtige illustraties op porselein. 

 “Ik hou van pure, eenvoudige illustraties. Ik werk het liefst met zwarte Indische inkt en een pennetje. Ik vind het ook een uitdaging om alles te zeggen met een eenvoudige lijntekening. Ik neem mezelf niet te serieus, dat zie je in mijn tekeningen. Ik begon baardmannen te tekenen omdat ik er eentje in huis heb. Maar ik laat me ook inspireren door leuke baardmannen in de koffiebar ‘Clouds in My Coffee’ in Gent. 

Toen ik na een ochtend koffiedrinken thuiskwam, heb ik de karakterkop ‘Venice man’ getekend. Uiteindelijk zijn er meer baardmannen gekomen en de leukste mochten op de koppen.”

DESIGN LIGHTBOX

BXXLGHT is een designer merk uit Stockholm. Ze produceren high end plexiglas lichtboxen. De light boxen zijn niet alleen een design item, het is ook kunstwerk voor aan de muur.

HEALTHY CHOCOLATE

Met Doisy & Dam hebben wij een "partner in chocolate" gevonden. "Powerfood" zoals Goji bessen, Maca poeder, Hennep zaadjes en nog veel meer "Powerfood" gecombineerd met chocolade gemaakt van organische cacao bonen uit de Dominicaanse republiek. 

DESIGN IN EEN VAAS JE

FIGR1 is een interieur design label van Nederlandse bodem. Hosun Ching en Shirley van Piere zijn de eigenaren van dit prachtige exclusieve merk. Simpliciteit is de sleutel.  

FIGR1 biedt een lijn met functionele, minimalistische accessoires voor in elk interieur. Elk product heeft een eigen naam welke inspeelt op de functionaliteit van het item. Simpel maar praktisch.

XXL kleur-plezier

Het Franse merk OMY heeft unieke super grote kleurplaten voor jong en oud! Ga gezellig kleuren met je kinderen of met je vrienden. #everybodyisanartist :-)