Online concept store & Essentrics studio

Wij denken dat gezond, verantwoord en lekker leven allemaal samen gaan. Daarom hebben wij ervoor gekozen om vanuit Leiff iedereen kennis te laten maken met een healthy en verantwoorde "Leiffstyle".

De producten die wij verkopen in onze Online concept store hebben hier altijd iets mee te maken. 

ESSENTRICS

Iedereen weet dat bewegen goed is voor je lijf. Bij Essentrics maken we doormiddel van stretches en dynamische bewegingen ons lichaam sterker en flexibeler. Voor meer informatie klik hier. 

De lessen worden gegeven in kleine groepen, maximaal 10 deelnemers!

HEALTHY TEA

Lemon poppy is een thee die je alleen al wilt hebben vanwege de prachtige verpakking! Maar wat er in deze prachtige verpakking zit is misschien nog wel prachtiger.. Hele mooie, verse theetakjes met de hand geplukt in de bergen van Albanië.

Naast het feit dat deze thee 100% organisch is heeft deze thee ook een zuiverende en kalmerende werking!

 "It will warm your heart, tummy and soul!"

HEALTHY CHOCOLATE

Met Doisy & Dam hebben wij een "partner in chocolate" gevonden. "Powerfood" zoals Goji bessen, Maca poeder, Hennep zaadjes en nog veel meer gecombineerd met chocolade gemaakt van organische cacao bonen uit de Dominicaanse republiek. 

MAGIC YOGAMATS

Yogamatten; je hebt ze in vele soorten, maten en prijsklassen. Maar 1 ding is zeker; heb je ooit zulke mooie Yogamatten gezien? Sophie van Magic carpet Yoga mat heeft bewezen dat haar met de hand geschilderde ontwerpen niet alleen functioneel zijn maar ook prachtig en uniek! Welke wil jij? :-)

O, ja wij leveren ze uit voorraad! 

 

 

VINTAGE

Bij Leiff zijn wij zelf helemaal fan van vintage meubeltjes en andere hebbedingen. Naast het feit dat deze producten hartstikke duurzaam zijn passen ze ook heel goed in ieder interieur!

Of je nou op zoek bent naar een unieke kast, een kandelaar of een leuk vaasje.. Wij gaan zelf regelmatig op pad om deze unieke producten te vinden en te verkopen in onze shop!