Overslaan

Konges Sløjd hydrofiele doeken


Konges Sløjd hydrofiele doeken

Deze mogen niet ontbreken in je baby uitzet! Wij gebruiken ze echt overal voor; als spuugdoek, om je baby/kindje af te drogen, als "kussentje" in de wieg/kinderwagen etc. De kwaliteit van de doeken van Konges vind ik echt 10x zachter dan de klassieke doeken van de bekende ketens. Een groot voordeel is dat de doeken ook mooi en zacht blijven. En natuurlijk ook niet onbelangrijk; je kunt ze gewoon heet wassen! Wel handig met al dat gespuug en die borstvoeding-luiers ;-) 

Size does matter, XXL Hydrofiele doeken! 

Er zijn verschillende maten doeken te krijgen natuurlijk maar wat is handig? Voor ons zijn de standaard doeken heel goed, deze kopen en verkopen wij in 2-pack, 3-packs en ook in een 10-pack inmiddels. Ideaal dan ben je in 1x klaar en hebben je hydrofiele doeken allemaal dezelfde look! Erg handig want dan kun je ze met elkaar in de wasmachine stoppen natuurlijk. 

Waar gebruik je de hydrofiele doeken nou eigenlijk voor? 

Zoals gezegd wij gebruiken ze voor alles! maar wij hebben een aantal handige tips van onszelf en onze klanten op een rijtje gezet. Hopelijk hebben jullie er iets aan! 

  1. Een hydrofiele doek als handdoek. Ja wij zeggen doen! Wij gebruiken vooral in de eerste maanden onze hydrofiele doeken als handdoek. Na het badderen en douchen is een hydrofiel ideaal. Ze zijn dun en zacht en nemen super veel vloeistof op. Een echte aanrader. 

  2. Slabbertje of spuugdoek. Je kunt deze doeken super gemakkelijk opvouwen en gebruiken als slabber. Wij hebben altijd een stapeltje in de huiskamer voor het geval dat in verband met spugen. Nu spuugt onze kleine dame niet heel veel maar ze kwijlt sinds de tandjes des te meer... 

  3. Gebruik hem als dekentje. Even een snel een deken nodig? In je kinderwagen of buggy? Of in de maxi cosi? Het kan allemaal, wij gebruiken met name de XXL doek en vooral in de zomer de doeken als deken. Ze handig, flexibel en je kunt ze natuurlijk makkelijk wassen.  

  4. Omslagdoek voor borstvoeding. Wij kennen het allemaal je wilt borstvoeding geven of je moet borstvoeding geven in een openbare ruimte en dan.... De Hydrofiel biedt ook hier uitkomst, je slaat hem zo over je schouder en hups ready to feed! 

  5. Easy to use speelkleed. Lekker spelen doe je op de... grond? Maar dan wel op een kleed! De hydrofiele doeken zijn ideaal om als tijdelijk speelkleed te gebruiken natuurlijk. Denk wel een beetje aan de ondergrond. OP vloerbedekking of een kleed is het goed te doen en een hygiënische oplossing als je het ons vraagt. Op een gietvloer misschien niet heel handig vanwege de harde ondergrond.   

Hebben jullie nog vragen over de hydrofiele doeken van Konges Sløjd? Dan kun je ons al je vragen stellen natuurlijk. Wij zijn bereikbaar via de socials en mail. Wij geven graag advies en laten je ook als het het assortiment zien. 

Klik hier om de uitgebreide collectie hydrofiele doeken te bekijken.